Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Succé för vårt Mogenkollo

26 augusti 2013 Fredagen den 23 augusti anlände tjugo förväntansfulla seniorer till Bäckaskog slott utanför Kristianstad. Det var dags för HSB Skånes Mogenkollo; en slottsweekend där deltagarna fick känna på hur det var att bli stjärna på slottet för en helg.

Beläget mellan Oppmannasjön och Ivösjön ligger Bäckaskog slott inbäddat i naturen som en lugn oas; en perfekt miljö för vårt mogenkollo. En härlig slottsweekend med aktiviteter så som utflykt med häst och vagn, picknick, berättarkvällar, morgonpromenader och bad badtunnor stod på schemat 23-24-25 augusti.

För tredje året i rad hade vi den stora glädjen att få arrangera vårt mogenkollo på Bäckaskog slott! Våra äldre HSB-medlemmar erbjuds en weekend i vacker slottsmiljö fylld med aktiviteter och detta året var intresset större än någonsin; alla plaser fylldes och reservlistan växte sig lång.

– Sommaren riskerar att bli en ensam tid då många nära och kära lämnar hemorten och åker bort på semester. Därför är det ytterst värdefullt att kunna erbjuda aktiviteter som dessa, säger Ann Irebo, VD HSB Skåne.

Vi vill tacka vårt härliga kollogäng som förgyllde slottet ännu lite extra denna helgen!