Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Överlämnandestämma i brf Farinet 2

12 juni 2014 Överlämnandestämman i brf Farinet 2, HSB Skånes sista etapp på Sockerbruksområdet i Lund, hölls under onsdagskvällen. Stämman genomfördes i HSB Skånes Visningsstudio på Gnejsvägen i Lund.

Som ordförande för stämman valdes Magnus Andersson, brf-ekonom i HSB Skåne, och till sekreterare valde Magnus Charlott Olofsson, VD-sekreterare i HSB Skåne. Vid stämman närvarade 17 röstberättigade medlemmar.

Catrin Holmström, Bolagsjurist i HSB Skåne, föredrog om stadgarna och skillnaden mellan 2003 års stadgar och 2011 års stadgar - som förening nu antagit.

I brf Farinet 2 ingår 51 lägenheter, varav det finns några kvar till försäljning.

Trots att vi finns kvar vid föreningens sida vill vi med detta önska brf Farinet 2 stort lycka till med det framtida styrelsearbetet!