Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fullsatt medlemsbio

21 april 2015

Måndagen 20 april bjöd HSB Skåne in till medlemsbio på SF Filmstaden i Lund. Snacksmenyer delades ut och salongen fylldes på allt mer. När mörkret sänkte sig och filmen började var det en så gott som fullsatt salong. – Det är fantastiskt roligt att så många människor har kommit hit och att vi fyller en salong med 93 platser och ändå har väntelista till arrangemanget, sade Moa Mitchell, kommunikatör på HSB Skåne.

Filmen som visades var Hotell Marigold 2, en varm berättelse om kärlek, vänskap och osannolika relationer i ett myllrande Indien. Filmens kändislista kan göras lång med skådespelare som Judi Dench, Bill Nighy och Richard Gere i huvudrollerna.

Håll utkik i vårt kalendarium här på hsb.se du också efter vårt nästa medlemsarrangemang!