Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sista huset sålt i Hunnerup

30 april 2015 De 26 parhusen i S:t Larsparken i Lund är nu alla sålda. I takt med att grönskan tar över parken tar husen form. Fjärde och sista etappen är sedan tidigare byggstartad och andra etappen är snart inflyttningsklar.

HSB Skåne startade upp försäljningen av parhusen för knappt 1,5 år sedan och påbörjade byggnationen kort därefter. Nu står snart 6 hus (12 bostäder) klara, varav tre hade inflyttning i slutet av februari i år.

De tegelklädda parhusen är cirka 136 kvadratmeter stora och har alla trädgård och uppställningsplats för bilen i direkt anslutning till huset. Husen är upplåtna med äganderätt. Inflyttning för tredje etappen är i början av oktober och sista etappen är i slutet av januari 2016.

Välkomna hem önskar vi alla som nu har hittat hem till Hunnerup!