Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Julfika drog fullt hus

14 december 2015 Hembakat och julsång lockade 90 gäster till årets sista seniorfika i Lund. Tomtebandet spelade julsånger och under en och annan låt fick de med sig gästerna i allsång. Det här året har våra seniorfikor verkligen blomstrat upp och vi tackar alla deltagare för i år!

Ett dignande fikabord fyllt med mandelmusslor, saffransbullar, godis, glögg, kaffe och annat gott mötte de 90 gästerna under fredagens seniorfika. Tomtebandet, bestående av HSBs Ann Irebo, Magnus Andersson, Göran Camitz och Christer Nilsson samt Anns syster Lotten Sundin-Björk, bjöd på julsånger. Med hjälp av allsångshäften kunde gästerna även sjunga med i en del av låtarna.

Nu tar vårt seniorfika jullov men vi är tillbaka redan den 13:e januari då vi bjuder in till kaffe med dopp i Kristianstad.

Se fler bilder från julfikan på vår Facebooksida.