Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu presenterar vi årets kolloledare

27 maj 2016 Sommarkollot visade sig återigen populärt och platserna är sedan några veckor tillbaka fyllda. Nu kan vi även presentera årets kolloledare, ett starkt gäng som är taggade för fyra härliga kolloveckor i Magnarp.

Bland årets kolloledare har vi ett bekant ansikte i föreståndaren Andrea. Detta är Andreas andra år som ledare på kollot och hon är i gott sällskap av sex nya ledare och Alva som är årets köksansvarige.

Inför kollot har ledarna i sedvanlig ordning en gemensam introdkution där det planeras för de fyra kolloveckorna. Under denna introduktion har vi även utbildning i vanligt förekommande barnsjukdomar, HLR på barn och brandskydd. I år kommer även Friends att hålla en utbildning för ledarna - något som ligger helt i linje med vår barngala i höst där Friends är förmånstagare.

Vi hälsar alla kollodeltagare varmt välkomna till kollot i sommar!