Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Inflyttning i ungdomsbostäderna Påskalyckan

30 september 2016 Idag rullade första flyttlasset in i HSB Skånes totalrenoverade och ombyggda fastighet Påskalyckan på Spolegatan/Nils Bjelkegatan.

Ombyggnationen av Påskalyckan, som startade augusti 2015, är nu klar och vi kan äntligen välkomna våra unga vuxna hyresgäster in i sina nya toppmoderna studentrum och ungdomsbostäder. 

Mahir är en av de lyckliga studenterna som idag bar in sina flyttkartonger i sitt alldeles egna korridorsrum, som ligger mitt emot sin kompis dessutom. På de båda översta våningarna finns sammanlagt 25 korridorrum för studenter och i övrigt 17 lägenheter, med ett-tre rum, för åldersgruppen 18-25 år. 

Fastigheten ingår även i projektet HSB Skåne Future där tio ungdomar utbildas till fastighetsskötare, med lön, samtidigt som de bor i huset och sköter det.