Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Styrelsekonferensen 2016 – tack för att du var med

11 oktober 2016 Med det största antalet deltagare sedan styrelsekonferensen startade i Ystad och intressanta och lärorika föredrag blev årets tillställning kanske det bästa hittills.

Helgen den 7–8 oktober gick den årliga styrelsekonferensen på Ystad Saltsjöbad av stapeln. Engagerade deltagare, intressanta föreläsningar och fartfylld underhållning var komponenter som tillsammans bidrog till den kanske bästa styrelsekonferensen HSB Skåne haft.

Fredagen startade med ägardialog och fortsatte sedan med föredrag om Säkra inköp av entreprenadtjänsterÄndringar i lag om ekonomiska föreningar och Världsekonomin ur en bostadsrättsförenings perspektiv. Efter en god lunch fortsatte eftermiddagen med en föreläsning med Skatteverket och ett Quiz i de vanligaste juridiska frågorna som en en styrelse kan stöta på. Många intressanta frågor och diskussioner dök upp under dagen.

Källen bjöd på fartfylld underhållning av Världens snabbaste allsång under ledning av Ola Selmén innan dansen tog vid.

Lördagens föredrag, som hölls av hjärnkirurgen Nils Simonsson, var en mix av allvar och skratt som troligen inte lämnade någon oberörd.

Vi tackar alla fantastiska deltagare för ert engagemang och hoppas att vi ses igen på konferensen nästa år.