Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Första hyresgästerna på plats i Åhusparken

29 september 2017 I värmande höstsol fick de 30 första hyresgästerna i Åhusparken idag tillgång till sina nybyggda hyresrätter. Två av sex hus står nu klara och de första flyttlassen gick idag på morgonen till Paradisgatan 43 i Åhus.

Förväntansfulla nyblivna hyresgäster till HSB Skåne skapade en glädjefylld stämning i de två hyreshusen som nu står färdiga i Åhusparken i Åhus. Väntandes på att få nycklarna och en genomgång av sin lägenhet bekantade sig de nya grannarna med varandra.

En dag som denna bjöd på perfekt väder för att njuta av de rymliga och ljusa balkongerna. Vi hoppas att ni redan trivs och känner er hemma i ert nya boende - välkomna hem!

Fakta om Åhusparken

Totalt kommer det att byggas 90 lägenheter i 6 trevåningshus i tre etapper. Lägenheterna har en boendeyta på 55-88 kvadratmeter fördelade på 2-4 rum och kök. Etapp två, med inflyttning i mars, har redan flertalet skrivna kontrakt.

 

Läs mer om Åhusparken!