Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Verksamheten i Ystad flyttar

30 juni 2017 Under hösten och vintern 2018 kommer HSB Skånes verksamhet i Ystad att flytta till nya lokaler. Vi samlar därmed vår verksamhet på orten på ett och samma ställe.

Om drygt ett år flyttar HSB Skånes verksamhet i Ystad till nya lokaler. Vi har förvärvat lokalerna på Beijersgatan 16 i Ystad där Sture Anderssons Rörledningsfirma idag håller till och kommer därmed att samla vår verksamhet på orten på ett och samma ställe. I dagsläget har HSB Skåne ett kontor nere vid tågstationen samtidigt som fastighetsskötarna har sina lokaler i hamnen.

– Flera av bostadsrättsföreningarna i närområdet dit vi kommer att flytta är kunder till oss och vi hoppas att vi genom att samla verksamheten på ett ställe ska kunna ge våra kunder ännu bättre service. Genom flytten kommer även besökarna till kontoret att få bättre tillgänglighet då det ibland kan vara svårt att hitta parkeringsplatser i kvarteret där vi finns idag, säger Lena Henriksson, Marknadsområdeschef för HSB Skåne i Ystad.

Lokalerna tillträds 1 april 2018, men kommer att renoveras innan själva flytten sker. Först under hösten vintern 2018 beräknas allt vara helt färdigställt.

 

Hit kommer flytten att ske: https://goo.gl/maps/i8dqgWYdNUo