Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Barngalan 2018 en magisk eftermiddag

29 oktober 2018 I lördags gick Barngalan 2018 av stapeln på Sparbanken Skåne Arena i Lund. Och vilken gala det blev!

Under temat en kompis åt alla var det fullt drag på Barngalan på Sparbanken Skåne Arena i Lund under lördagen. Energin var på topp både bland besökarna och årets artister.

Aktivitetsområdet som höll öppet från klockan 13.00 bjöd på både roliga och lärorika aktiviteter blandat med pyssel, mys och en stor portion kreativitet. Underbart!

När själva showen sedan drog igång var det med både dans på scen och i publiken. Dessutom var det säkert många barn som skrek sig hesa till Theoz, de dansade sig trötta till Panetoz och blev hänförda David Perssons magi. Allt under ledning av Josefin Johansson.

HSB Skåne delade dessutom ut en check på 100 000 SEK till Stiftelsen Friends som ett bidrag till deras arbete mot mobbning.