Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Golf för välgörande ändamål

21 september 2018 Under dagen gick HSB Skåne årliga golftävling av stapeln. Ett gäng glada golfare intog Barsebäck golf & country club för att spela Donald Steele Course.

Dagen började med strålande sol och lite friska vindar när HSB Skånes välgörenhetsgolf gick av stapeln. Med tanke på blåsten så var nog många deltagare lättade över att årets tävling gick på Donald Steele Course, 18 hål som delvis ligger i lä av tallarna som omger golfbanan. Några deltagare var med för första gången medan andra har varit med tidigare. En av de återkommande tävlande är fjolårets vinnare Ulla Fält; – Jag anmälde mig direkt när inbjudan kom, klart jag måste vara här och försvara titeln, sade hon. 

Tävlingen är en Texas Scramble med tre personer i varje lag. Vinnande lag får äran att skänka 10 000 kronor till en välgörenhetsorganisation.

Årets vinnare blev Sven Gudmundsson, Henry Sjögren och Martin Olsbring. Pengarna skänktes till Barncancerfonden.