Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Viktigt meddelande gällande avierna för augusti och september

13 juni 2019 Ett fel har uppstått i aviseringen av avgifts- och hyresavierna för augusti och september i år. Med anledning av det har augusti och september månads avier blivit krediterade och omdebiterade. Om du loggar in och tittar på din betalinformation på hsb.se är det den raden där det finns en summa över 0 i kolumnen ”obetalt” som du ska använda dig av vid inbetalning. Se bifogad bild.

För dig med autogiro

​Autogirot kommer att dras som det ska för juli, augusti och september och är inte påverkat av ovanstående fel.

För dig med e-faktura

E-fakturorna kommer att vara korrekta med undantag för dig som har IMD-mätning. Se information om det nedan.

För dig med IMD-mätning

Tyvärr har specifikationen för IMD-mätningen fallit bort från avierna för juli-september. För att ta del av specifikationen kan du antingen logga in på ditt elföretag, eller ringa in till HSB Skåne på 046-210 84 00.

 

Vi ber om ursäkt för det inträffade. Har du frågor som rör dina avier och inbetalningar är du alltid välkommen att ringa till oss på HSB Skåne på tel 046-210 84 00.