Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Musik spred glädje bland hyresgäster

14 april 2020 Under tisdagsförmiddagen fick de 215 hushållen på kvarter Soldiset, på Klostergården i Lund, chansen att underhållas av livemusik från gården. Det var den moderna trubaduren Andi Joseph som med sin karismatiska sång och gitarrspel skänkte glädje och gemenskap till HSB Skånes hyresgäster.

Många sitter just nu isolerade hemma utan möjlighet att gå ut. Genom att bjuda på livemusik skänkte HSB Skåne lite glädje och gemenskap för alla dem som i dessa tider behöver hålla sig hemma. Det var många av kvarterets hyresgäster som stod på sina balkonger, i fönstren eller tog sig ut på gården för att lyssna på trubaduren Andi Joseph. Andi, som dessutom är hyresgäst i kvarter Soldiset spelade med stor glädje för sina grannar.

 

Se delar av spelningen på HSB Skånes Facebooksida.