Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Första gången i den egna lägenheten

24 januari 2020 Under torsdagen 23 januari fick köparna i HSB brf Nätet för första gången stiga in i sina blivande lägenheter.

Under januarigrå himmel samlades köparna av lägenheterna i hus tre och fyra för stomvisning i HSB brf Nätet. Det var första gången de fick komma in i sina blivande lägenheter. 

Utrustade med bofaktablad och tumstock navigerade sig de blivade boende sig runt och kunde känna på ytorna.
– Det kan vara ganska svårt att se hur det kommer att bli när det endast är stommen på plats och väggar, golv och tak alla är i samma färg och material, säger Malou Nordgren, säljare av nyproduktion på HSB Skåne .

Totalt hade cirka femton personer kommit till stomvisningen. En av dem var Putte Nilsson som sade: – Det känns bra, jag flyttar från en villa med två våningar i Eslöv. Det ska bli skönt att slippa trapporna och städningen i huset. Det finns alltid något att göra i ett hus.

Så snart stommen till hus ett och två är uppe kommer det att bjudas in til stomvisning även för köparna där. 

Inflyttning i HSB brf Nätet påbörjas om mindre än ett år.