Lägenhetstillsyn

15 juli 2019 Föreningen har skrivit ett treårigt avtal med HSB om lägenhetstillsyn. Detta kommer att påbörjas under hösten 2019.

Med en lägenhetstillsyn får vi som bostadsrättsförening möjlighet att säkerställa att vi fullgör vårt underhållsansvar som fastighetsägare. Genom periodiska kontroller i samtliga bostäder kan vi upptäcka fel och brister som kan åtgärdas innan skador och olyckor inträffar.

LÄGENHETSTILLSYN INNEHÅLLER EXEMPELVIS:

• Badrum - Vi utför okulär tillsyn av elinstallationer, rör och kopplingar, samt gör fuktmätning.

• Kök - Vi utför okulär besiktning av elinstallationer, vatten, avlopp och rostangrepp på radiatorer, samt kontrollerar att anslutningar är korrekta och fungerar som de ska.

• Hall - Vi kontrollerar rostangrepp på radiatorer, utför okulär tillsyn av elinstallationer, samt okulär kontroll om väsentliga ändringar är gjorda utifrån originalbyggnation.

• Balkong - Vi kontrollerar att det är tätt i anslutningar och att det inte finns rostangrepp, samt utför okulär tillsyn av elinstallationer.

• Rum - Vi kontrollerar om väsentliga ändringar är gjorda utifrån originalbyggnation. Vi utför okulär tillsyn av elinstallationer, ventilation och rostangrepp på radiatorer.

De lägenheter som är berörda i första omgången kommer att meddelas.

Läs gärna igenom nedan informationsblad.