Parkeringsnytt

22 oktober 2011 Tänk på följande för allas bästa

Att tänka på när man hyr en parkerings plats och biltrafik på gården!!
Bilen som parkerar på platsen måste tillhöra den som hyr platsen. Bilen skall även vara i kördugligt skick. Dvs skattad och besiktad. Det är också tillåtet att ställa av sin bil över vintern (alla kanske inte använder sin bil då). Meddela gärna vicevärden om du gör det.
Det är OK att ”låna” ut sin plats till någon vid enstaka tillfälle. Man kan vara bortrest och någon kanske tittar till din lägenhet. Har du fått en kontrollavgift (p bot) som du tycker utan anledning så kontakta vicevärden. Det förekommer att någon enstaka hyr två p-platser men endast har en bil. Vid brist på p-platser kan det bli aktuellt med uppsägning av den ena platsen. P-tillstånd se nedan.


Fordonstrafik på föreningens gård!!
All fordonstrafik inne på vår gård är i grunden förbjudet. Det är en gågata där alla gående har företräde. Undantag medges endast för i och urlastning av din bil. Maxtid 10 minuter.

Reparationer i din lägenhet!
Om du utför reparationer i din lägenhet och anlitar hantverkare så skall denne i sin bil ha ett av föreningen utfärdat p-tillstånd. Han skall sedan parkera sitt fordon på anvisad plats.
P -tillstånd skrivs av fastighetsskötarna eller vicevärden. Planera för detta i god tid.
Vi håller också på att ta fram ett p-tillstånd som ska ligga väl synligt i vindrutan. Du kommer att få ett tillstånd med ett nummer på som överensstämmer med numret på din p-plats. Dessa kommer att delas ut i brevlådan. Om annan bil tillfälligt står på din p-plats så skall den bilen ha p-tillståndet väl synligt i vindrutan.
Styrelsen