Höstfest 2009

19 oktober 2009 Höstfest med Kajsa Vargs buffé avnjöts i Samlingssalen lördag den 10 oktober. Före middagen gick vi frågepromenad och kvällen avslutades med dans.

Vårfesten med middag blev en succé och många av Kantarellens medlemmar efterlyste upprepning av konceptet. Festansvariga Conny och Ninni tog detta på allvar och har lagt ner ett stort arbete på att höstfesten skulle bli ännu mer besökt. Detta lyckades bra, och vi som var där hade en otroligt trevlig kväll.

Innan vi fick bänka oss vid borden blev vi utkörda i den bistra oktoberkylan för att gå frågepromenad. Gissa om det var skönt att komma in i värmen efteråt...

Efter middagen blev det prisutdelning till de som bäst besvarat frågorna. Men inte fick vi koppla av helt - nya tävlingar bidrog till att höja festtemperaturen ytterligare några grader.

Kvällen avslutades med stilla dans utan tillstymmelse till minsta radhusskandal. Trevligt hade vi alla som var där!

Vi tackar Conny & Victoria, Ninni & Marcus, Pierre och Angelica som jobbar hårt för att skapa aktiviteter som stärker gemenskapen i vår förening. Och det var roligt att höstfesten lockade många fler än vad vårfesten gjorde.

  • Kajsas buffé smakade bra efter den kyliga promenaden
    Kajsas buffé smakade bra efter den kyliga promenaden