Styrelsemöte 2011-01-25

25 januari 2011 Under mötet informerade HSB Mitt om Styr & regler och El

Ordföranden berättade om hur driftkostnaderna succesivt kommer att sänkas i storleksordningen 800000 - 1000000 kr / år genom föreningens energisparåtgärder. Armaturbyten pågår i hus E, i hus D är det snart färdigt. Utanför exp på 123 har en utvändig stolpe försetts med LED-lampa.

Tommy Olsson HSB Mitt, redogjorde om hur driftkostnaderna kommer att sänkas pga byte av fläktar till direktdrivna utan remdrift i hus A. Termostaterna på radiatorerna kommer att bytas till manuella vred. Innetemperaruren kommer sedan att regleras via givare på ventilationen.

Börje Persson HSB Mitt, är klar med installationen av nya motorvärmareuttag. Återstår att programmera om uttagen så att man är tvungen aktivera tidsinställningen varje dag. Som det nu fungerar så går uttaget igång med automatik och det är slöseri med el om inte bilen används på flera dagar.

Uppmärsammades att för de som inte betalar sin p-plats kommer avtalet att sägas upp redan efter 7 dygn. De medlemmar som parkerar på besöksparkeringar får böta 500 kr/tillfälle.

Ett informationsmöte om föreningens försäkring, inkl brf-tillägg, kommer att hållas 2011 - 02-03 kl 18:30 i sammlingssalen hus B.

Mycket beröm erhålls från medlemmar för bra snöröjning! Dock noterades tyvärr vissa takras från balkonginglasningar.