Kolla era cyklar! Även kompletterande info om stämman m.m

05 maj 2012

Under medlemsdagen idag städades bl.a. alla våra sju cykelförråd. Med tiden blir det märkligt nog cyklar ”över” i förråden – t.ex. när någon flyttar och lämnar sin gamla hoj. Vi har därför infört ett system som innebär att cyklar som ingen vill kännas vid, flyttas till ett av våra fastighetsförråd. Om de inte saknas heller efter en viss tid i karantän, skickas de iväg som hittegods.

Så nu gäller alltså följande.

1. Alla cyklar i alla förråd har märkts med en rödvit plastremsa. Den som vill ha kvar sin cykel i förrådet ska inom tre veckor, dvs. senast den 25 maj, riva av remsan från sin cykel.

2. Cyklar med remsorna kvar den 26 maj flyttas till ett fastighetsförråd. Om någon därefter skulle komma på att man nog saknar sin cykel trots allt, kontakta styrelsen.

3. På gräsmattan bakom Stuvaregatan 17 står nu de cyklar som ställdes i karantän vid förra städningen. Dvs. ni får en sista chans att ta hand om dessa inom 13 dagar. Den 18 maj skickas de bort. Om det sitter en remsa på cykeln, se då till att ta bort den. Annars blir det karantän en gång till.

------

Vi passar på tillfället att än en gång tacka alla de som ”offrade” ett par lördagstimmar för att tjäna lite pengar åt föreningen. Uppslutningen var som vanligt stor och arbetsviljan god, det trista vårvädret till trots.

Obs också att det är årsstämma på onsdag 9 maj kl 18 i HSB:s lokaler. Sista anmälningsdag har angetts till 8 maj, men anmäl er gärna så snart som möjligt. De som ska fixa förtäringen har bett om det. Antingen till föreningens e-post-adress brfstuvaren@gavlenet.se. Eller en lapp i brevlådan Ekstrand, Gnistens Gränd 2. Det är dock inget formellt krav att anmäla sig för att få delta i stämman. Det handlar alltså om att dimensionera inköpen.

En sista hälsning från

/den avgående styrelsen