Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bruksparken 9

Vellinge Hököpinge

HSB Parkhusen är sex våningar höga och innehåller 31 lägenheter vardera. Lägenhetsstorlekar finns från två till fyra rum och kök. Gemensamt för alla är den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Lägenheterna på markplan och våning två har franska balkonger medan lägenheterna högre upp i huset har balkonger.

Bostäderna har genomgående ekparkett förutom vid ytterdörren där det är klinker, vita väggar och snickerier, helkaklat badrum med tvättutrustning, kök med spis, diskmaskin, kyl, frys (kyl/frys i tvåor) och förberett för mikro.

FAKTA OM LÄGENHETERNA
Generell lägenhetsfakta
Dörr: Försedd med titthål och ringklocka. Innerdörrar: Släta vita med trycke i matt krom. Foder i vitmålat trä. Fönster: Karm i vitmålat trä. Utsida i trä och aluminium. Fönsterbänkar: Natursten i en grå/beige nyans. Garderober: Vita släta med rostfritt handtag. Sockel: Eklaserad trä. Golv: Klinker i badrum och wc. Klinker vid ytterdörr 33x33 cm i grått. Övriga utrymmen ekparkett. Invändig rumshöjd: 240 centimeter. Innerväggar: Släta och vitmålade i NCS 0502-Y.

Entré/hall
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement.

Klädkammare
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement. Övrigt: Hylla och klädstång.

Badrum med tvätt
Golv: Klinker 10x10 cm i grått. Vägg: Vitt kakel 20x30 cm med liggande rak sättning. Tak: Vitmålat. Övrigt: Vit golvstående toalettstol. Vitt tvättställ i porslin. Spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i mindre lägenheter). Bänkskiva i antracitgrå laminat ovan tvätt och vita väggskåp. Duschskena.

Wc
Golv: Klinker 10x10 cm i grått. Vägg: Vitt kakel 20x30 cm med liggande rak sättning. Tak: Vitmålat. Övrigt: Vit golvstående toalettstol. Vitt tvättställ i porslin. Spegelskåp med belysning.

Vardagsrum
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement.

Sovrum/rum
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement.

Kök/matplats
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement. Övrigt: Vita skåpstommar med släta vita målade luckor. Skåp med takanslutning. Stänkskydd i vitt kakel 15 x 15 cm. Överskåp över kyl och frys. Bänkskiva i antracitgrå laminat. Underlimmad diskho. Spis, diskmaskin, fläkt, kyl och frys (kyl/frys i mindre lägenheter) i vitt. Förberett för mikro i väggskåp.

Balkong
Golv: Obehandlad betong. Övrigt: Balkongfront med pinnaräcken av aluminium.


POSTFACK OCH TIDNINGSKLÄMMA
I trapphuset finns postfack för post. Utanför varje lägenhetsdörr finns en tidningsklämma.

VENTILATION
Centralt FTX-aggregat.

VÄRME
Uppvärmning med gas. I lägenheterna finns radiatorer. Uppvärmningskostnaden ingår i månadsavgiften.

VATTEN
För varje lägenhet kommer en individuell mätare för varm- och kallvatten att installeras. Varmvatten debiteras efter förbrukning, kallvatten ingår i hyran.

EL
Nätleverantör är Eon.
HSB meddelar Eon före tillträde.

CYKELFÖRVARING
Cykelförvaring finns utomhus i anslutning till fastigheten. Cykelförvaring möjlig inom eget förråd på våning 6.

DATA, TV OCH TELEFON
Triple-play via HSB Bolina, hastighet 250/250.
Detta är något som debiteras i efterhand på hyran.

FÖRRÅD
Samtliga lägenheter har ett förråd på vinden.

SOPHANTERING
Kärl för sop- och källsortering finns på gården.

PARKERING
Parkeringsplatser utomhus finns att hyra vid respektive fastighet.
Byggnadsinformation
Byggår 2021
Antal bostäder 31
Antal rum 2 - 4 rum och kök
Hyra 7256 - 13597 kr / mån

Bilder

Lediga lägenheter

Det finns inga lediga bostäder i fastigheten just nu

Nyligen förmedlade lägenheter

Lägenheter i fastigheten

2 rum
13
41,0 - 64,0 kvm
3 rum
13
64,0 - 76,0 kvm
4 rum
5
76,0 - 92,0 kvm

Fakta om Hököpinge 55:104

Adress:
Bruksparken 9
235 42 Vellinge
Byggår: 2021
Antal bostäder: 31
Antal rum: 2 - 4 rum och kök
Hyra: 7256 - 13597 kr / mån

Om området

Nära himmel och hav, med öppna fält och ängar
Med Bruksparken som utgångspunkt har du nära till det mesta. Till Malmö tar du enkelt buss eller bil. Någon kilometer åt andra hållet ligger Vellinge centrum. I närområdet finns flera utflyktsmål såsom badstränder, badhus, gårdsbutiker och mycket mer.

ÖPPNA FÄLT OCH ÄNGAR
I nästan 100 år framställdes socker i bruket i Hököpinge. Nu har den gamla fabriksmiljön genomgått en pånyttfödelse och är idag ett frid-fullt bostadsområde som kallas Bruksparken. Bostäderna i Bruksparken omges av ängar med blåklint och fält med raps och säd.

FLERA UTFLYKTSMÅL OCH FRITIDSAKTIVITETER
I närområdet finns flera populära utflyktsmål. På sommaren kan du ta cykeln till någon av bad-stränderna, på vintern till badhuset. Det är även nära till flera gårdsbutiker, golfbanor och ridhus.

Snabbt till Malmö och Köpenhamn
Med Bruksparken som utgångspunkt blir vardagen enkel. Det är nära både till Malmö och Vellinge centrum. Bussar går var 15 minut större delen av dagen. Det går också snabbt att ta sig till Köpen-hamn, vare sig du kör bil eller tar tåget från stationen i Hyllie.

Historisk plats
Hököpinge har en rik historia. Bronsålders-gravarna står tätt och marken ger ifrån sig en stadig ström av stenåldersfynd. För drygt tusen år sedan utvecklades det strategiska läget vid Pilebäcken till en handelsplats. En upphittad silverskatt från vikingatiden antyder kontakter ända bort till Konstantinopel.

Byns nästa storhetsperiod kräver ett hopp till slutet av 1800-talet, då Hököpinge var ett livligt samhälle – med allt från skräddare och toffelmakare till ett svagdrickabryggeri – som växte upp kring ortens nya sockerbruk.

När bruket lades ner 1967 gick Hököpinge in i en något stillsammare fas. Redan efter ett par decennier började det dock röra på sig igen, och under 1990-talet byggdes de första bostäderna på det gamla sockerbruksområdet.

Karta