Renovering av parkeringen vid cykellängan börjar 1 nov 2021

08 oktober 2021 De 20 oreserverade platser som finns där idag kommer det inte vara tillgängliga för parkering från kl. 07.00 1 november. Skyltar om detta kommer sättas upp vid parkeringen, som påminnelse, i mitten av oktober. Temporära oreserverade platser kommer att erbjudas på övre grusplan där vårt garage stod.

Parkeringen kommer efter renoveringen bestå av sex rader med sex platser i varje rad dvs 36 platser totalt. Alla platser blir reserverade platser utan el (att hyra för 320kr/månad). De 21 platser som idag finns i backen flyttas upp till den nya parkeringen. De berörda personerna som idag hyr plats i backen kommer bli informerade när de kan flytta upp till nya parkeringen. Numren på parkeringsplatserna i backen följer med till nya parkeringen.

Vi kommer i början av 2022 lägga upp de andra 15 platserna i HSB portalen som medlemmar då kan anmäla intresse till. Går allt enligt plan blir de uthyrningsbara från 1 april. Vi återkommer när vi är mer säkra på datum. 

Efter renoveringen kommer följande antal oreserverade parkeringsplatser finnas tillgängliga på Agatens mark:

21 oreserverade platser i backen vid 72-ans tvättstuga

7 oreserverade platser vid infarten till Agaten

4 oreserverade platser framför sopkasunerna (OBS endast parkering nätter och helger)

Vi kommer även under delar av 2022 kunna använda de temporära oreserverade platserna som erbjudes på nedre grusplan men detta gäller endast tills SPG börjar förbereda bygget av hus på sin mark. Vi uppdaterar med datum så snart vi vet.