Uppdaterat - Viktig information till dig som har plats i cykelförrådet

09 september 2021 Arbetet med att iordningställa våra gamla soprum för cykelförvaring kommer ta längre tid än planerat så vi ber er nu vänta till 29 oktober innan ni flyttar cyklarna från cykellängan. Vi hoppas det datumet håller men om inte kommer vi med ytterligare information så snart vi har den. Då behovet av parkeringsplatser är stort har Styrelsen beslutat att riva cykelförrådet för att använda den marken till att utöka antalet parkeringsplatser. Information om den parkeringen kommer ges separat inom kort.

Innan vi river cykelförrådet kommer vi skapa cykelförvaring i de gamla soprummen som finns vid entrén till varje hus och som nyligen blev målade. Medlemmar får endast behörighet till cykelrummet tillhörande sitt hus och det blir upp till medlemmarna i varje hus att samsas om de 10 platser som erbjuds i varje cykelrum. Det kommer även finnas en hylla för förvaring av mindre barncyklar. Ingen köhantering finns tillgänglig för dessa platser och förvaringen är kostnadsfri.

Planen är att de nya cykelrummen vid varje hus preliminärt ska vara klara att börja användas 22 oktober (ändrat till 29 oktober) 2021 och då behöver cykelförrådet vara helt tömt på cyklar.

OBS!! Då cykelförrådet kommer att rivas är det viktigt att ni som har cyklar där kommer ihåg att ta ut dem från cykelförrådet så snart cykelrummen (gamla soprummen) är tillgängliga. Vi kommer sätta upp lappar vid varje cykelrum när dessa är redo att börja användas. Vi har ingenstans att förvara cyklar som inte blir flyttade så dessa kommer att slängas när cykelförrådet rivs.