Hiss Armégatan 5

24 juli 2021 Problem med hissen, Armégatan 5

Vi har tyvärr drabbats av återkommande driftproblem med hissen i Armégatan 5. Boende har rapporterat störningar, styrelsen har gjort flera felanmälningar och vår serviceleverantör Kone har försökt åtgärda problemen. Tråkigt nog kvarstår situationen. För att följa upp och påskynda åtgärderna i diskussionen med Kone har styrelsen utsett Albert Malmberg (0707-90 32 12) som styrelsens kontaktperson mot Kone.

Albert har idag, lördag 24 juli, fått beskedet att nya hissdelar är beställda. Delarna levereras i början av kommande vecka innan montering kan ske. I avvaktan på reparation kan hissen inte användas.

Informationslappar kommer att sättas upp på varje våningsplan som information till de boende. Vi beklagar situationen. Det är en självklarhet att vi har funktionsäkra hissar i våra trapphus.

Närmare besked än så kan styrelsen tyvärr inte lämna. Vi återkommer med löpande information på denna hemsida, som är primär informationskanal från styrelsen.

Vänligen notera att informationen på vår Facebook-sida inte kommer att uppdateras kontinuerligt utan ses i första hand som föreningens diskussionsforum.

Hans Häggberg
Ordförande