Information fasadrenovering

11 oktober 2015 Hej, Styrelsen vill börja med att tack för ert samarbete och tålamod. Det finns många boenden som har frågor kring information och att det tagit tid. Fortsätt ha nyckeln i tuben. Det är många boende som inte haft nyckeln tillgänglig eller plockat bort möbler, det är tyvärr orsaken till att fasadrenoveringen tagit tid. Information kommer via brev, hemsidan och i portarna. Ändå är det svårt att nå alla samtidigt.

Byggplaneringen för Armégatan 1-7, från den 12 oktober och framåt.

 

Under vecka 41 avslutades kapningen av alla väggar på balkongerna. På majoriteten av balkongerna har endast en skåra skurits ur och i den ska skyddsplåten fästas. I lägenheterna högst upp har en större del av väggen tagits bort. Där läggs nytt isoleringsmaterial och därefter en skyddsplåt.

 

Nästa del putsningen/målning och uppsättning av plåt. Dessa moment sker parallellt i hela fastigheten. Plåtslagaren behöver mäta en dag och sedan montera några dagar efter. Putsen kommer efter uppsättningen av plåten och därefter ska putsen målas.

 

Portarna 1 till 7 åtgärdas löpnade. Sista delen av arbetet är återmonteringen av balkongväggarna. Arbetet kommer pågå till början november. Sist monteras balkongväggarna.

 

Lundagatan kommer att ske i till våren. Information om det arbetet kommer vid ett senare tillfälle.

 

Tack för bra samarbetet och har ni ytterligare frågor kring tidsplanering kring er lägenhet kontakta entreprenören direkt. Kontaktperson David Berndt 070-713 50 88 eller Markus 070-776 36 00.

 

Hälsningar

Styrelsen