Ny valberedning sökes till Brf Eken

12 april 2024

Föreningens valberedning (Eva Eriksson och Birgitta Gustafsson) har meddelat att de lämnar sina uppdrag i valberedningen efter flera års lång och trogen tjänst.

Därför söker nu föreningen en ny valberedning. Kanske något för dig?

Vad gör en valberedning?

Valberedningens kanske främsta uppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda medlemmar som kan tänkas ingå i föreningens styrelse. Det kan vara uppdrag som ordinarie ledamöter (även ordförande), suppleanter och revisorer. En valberedning ligger direkt under medlemmarna och är, på så sätt, fristående från styrelsen. Valberedningen arbetar – precis som styrelsen – på uppdrag och förtroende från föreningens medlemmar. Ni boende alltså!

Valberedningen ska alltså söka aktivt efter medlemmar som -med sina erfarenheter och kunskaper – kan utgöra en bra och stabil styrelse.

I detta arbete kan det också vara av värde att, som valberedning,  sätta sig in i styrelsens arbete genom att vara aktiva i det som händer i föreningen under styrelseåret. Kanske även delta på något eller några styrelsemöten om så är möjligt.

Vill du/ni veta mer om hur just VÅR valberedning arbetar / har arbetat -  tveka inte att kontakta Eva Eriksson på Stråvägen 5 eller Birgitta Gustafsson på Axvägen 8

Med vänlig hälsning;

Styrelsen och valberedningen

  • elections-3350416_640.png
    elections-3350416_640.png