Vårutskick 2022

09 mars 2022

10-årsjubileum – Snart har det gått hela tio år sedan föreningen köpte fastigheterna av Svenska Bostäder. Därför tänker vi bjuda in till kalas, där alla boende är varmt välkomna! Mer information om detta evenemang kommer i separat utskick inom snar framtid. :-)

Föreningens lokaler öppnar igen Nu har vi åter kunnat öppna föreningslokal och hobbyrum för bokningar. Mer information hittar ni på hemsidan: www.hsb.se/stockholm/brf/engelsmannen/foreningen/foreningslokalen/

Även pergolas på våra gårdar kan bokas för t.ex. kalas eller andra sammankomster. Vänligen kontakta styrelsen för bokning.

Skyddsrum - Flera boenden har vänt sig till styrelsen med frågor om skyddsrum. Det finns ett skyddsrum i varje huskropp. Närmaste ingång är uppmärkt med skyddsrumssymbolen. Skyddsrummen ska på kort tid kunna iordningställas i brukbart skick på myndigheternas inrådan. Se gärna över era förrådsutrymmen, om dessa inryms i skyddsrum, så att sakerna som ni förvarar där kan avlägsnas med kort varsel.

Renovering lägenhet - Ni som tänker renovera, tänk på att inkomma med ansökan i god tid innan! Blankett finns på hemsidan:

www.hsb.se/stockholm/brf/engelsmannen/foreningen/ombyggnation--renovering/

För att minimera störningarna, så vill vi samordna när flera lägenheter renoverar samtidigt i samma trappa. På hemsidan finns också instruktioner om vad ni skall tänka på, tex val av köksblandare och köksfläkt.

Har ni redan renoverat? Skicka in blanketten i efterhand, bättre sent än aldrig!

 

Balkongdörrar - Styrelsen har fattat beslut om att samtliga balkongdörrar kommer att bytas ut. Mer information kommer när tidsplan för dessa arbeten är klar.

 

Intresserad av att engagera er i föreningen? – Vill ni delta i föreningsarbetet, kan ni anmäla ert intresse till valberedningen.

brfengelsmannen5.valberedning@gmail.com

Slutligen hoppas vi att ni alla njuter av solen och våren och våra fina innergårdar nu när vi går mot varmare tider igen. Ta hand om er själva och varandra!

Med Vänliga Hälsningar Styrelsen

brfengelsmannen5@gmail.com

  • 10år.png
    10år.png
  • Skyddsrum.png
    Skyddsrum.png