Nytt låssystem Brf Fågelsången

09 mars 2013

Utlämning av brickor:
Ni som inte har varit hemma när jag har varit runt, kontakta låsansvarig för utlämning av brickor/fjärrkontroll (Gäller ej lgh som ägs av kommunen, kontakta då kommunen). Det är viktig att ni snarast kommer och kvitterar ut era nya brickor (ta med ID-kort). Snart kommer låssmeden/Stark att byta porten och då kommer era gamla nycklar inte att fungera längre, gäller även källardörren. Så montera brickan på nyckelknippan så snart ni har kvitterat ut den, så att ni inte riskerar bli utelåst.

Nycklar och brickor:

De nya svarta/gråa brickorna ska fungera i de dörrar som ni i dag har tillgång till, har ni problem kontakta då låsansvarig. Dock kan ni endast boka med de svarta brickorna i de elektroniska tavlor som kommer att monteras i alla entréer. Ge ej bort dessa svarta brickor till hemtjänst eller släktningar. De gamla ”blå” nycklarna får ni ha parallellt, då brickorna inte kommer att fungera överallt, t.ex. hänglåset vid grovsoprummet och cykelhuset.

Extra beställning:

Vill ni ha extra brickor (150 kr) eller fjärrkontroll (400 kr), kontakta låsansvarig via e-mail, ni kommer sedan att bli fakturerade på kommande hyresavi. Brickor och fjärrkontroll görs i föreningen, nycklar till det gamla systemet görs av Järfälla lås som måste beställa av låsansvarig.

Porttelefonen:

Tryck på pil upp/ned för att hitta ert namn i listan, tryck sedan på luren, efter en stund ringer porttelefonen upp det nummer som ni har lämnat. Ni svarar sedan i telefonen, och öppnar dörren med knappen 5, har dörren dörrautomatik, öppnas dörren upp automatisk.

Bokningstavlan:
Följ anvisningarna som står vid tavlan, här kommer ni att kunna boka tvättstuga, hobbyrum, bastu, pingis och föreningslokalen. Så snart ni ser bokningsobjektet gäller bokningen via tavlan. Vi kommer även att sätta upp en lapp i tvättstugan så snart det är dags. Var god att kontrollera ert namn i tavlan, samma namn kommer att visas i porttelefonen, kontakta låsansvarig om ni önskar att ändra något.

Styrelsen hoppas att ni har lite överseende vid eventuella inkörningsproblem, meddela låsansvarig så försöker vi lösa dessa problem snarast i samband med låssmeden.