Mäklarinformation

Har du fått i uppdrag att sälja någon av våra lägenheter?

 

Vi hoppas du hittar all information du behöver på denna sida.

Brf Finnboda Pirar är en fastighet byggd år 2016 genom HSB Stockholm. De första medlemmarna flyttade in hösten 2016. Fastigheten består av 4 huskroppar på två pirar med 12 portar och 92 lägenheter. Ett förråd finns i anslutning till lgh, bottenvåningarna har gemensamt förråd, vissa större lgh enskilda förråd på mark. Det finns 4 st cykelrum och barnvagnsrum i varje port. Föreningen har en föreningslokal/styrelserum som även går att hyra för övernattning under helger.

Det finns en gemensam tvättstuga för grovtvätt utrustad med en tvättmaskin, en torktumlare, torkskåp och mangel.


Föreningen är ansluten till TV, bredband (700/1000 Mbits) och telefoni via Ownit, obligatoriskt tillägg utöver månadsavgift. I lägenheterna finns kombinerade el- och multimediaskåp där fiberanslutningen och Ownit:s trådlösa router är inkopplad.

 

I månadsavgiften ingår kallvatten och värme, samt brf -tillägg på hemförsäkringen. Föreningen har individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning. Kostnaden debiteras i efterskott på samma faktura som månadsavgiften.

Föreningen har garageplatser i Kaj- och Hamngaraget samt markparkering längs med Finnboda Kajväg. Platserna administreras och hyrs ut av Corepark AB kontakt 08-650 02 15 eller info@corepark.se.


Tillsammans med närliggande brf:na Finnboda Terrass och Finnboda Udde delar vi en grönyta med lekplats, utemöbler och gräsmatta.

Om du saknar något eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår styrelse på info@brf-finnbodapirar.se.