Portmeddelande februari 2023

13 februari 2023

Var aktsam med vilka du släpper in genom porten.

Vi får vid upprepande tillfällen samtal från boende, där obehöriga har försökt att ta sig in genom porten. Både via porttelefonen och att de smiter in bakom. Känner du inte igen vem det är som ringer eller försöker smita in. Låt de inte komma in.

Dags att skicka in motioner

Nu har ni chansen att påverka och göra er röst hörd. Glöm inte att skriva motioner enligt anvisningarna som finns vid entrén. Sista dagen för att lämna in din motion är den 28 februari.

El-stödet

Många undrar hur det blir för oss där bostadsrättsföreningen är den som står på avtalet och som har ett kollektivt el-avtal. Än finns det inga beslut gällande om, när och hur mycket. Styrelsen kommer att återkoppla så fort vi får besked om något.

Miljöhuset

Vi vill påminna om att det är viktigt att vi håller efter i miljöhusen. Tappas något på golvet så plocka upp det. Det finns sopborste och sopkvast i varje miljöhus.

För kallt eller varmt hemma?

Våtrumsteknik håller på justerar radiatorerna. Är det för kallt eller för varmt hemma hos dig, så kan du höra av dig till de, så kan de se över detta.

Har Våtrumsteknik inte varit hemma hos dig och justerat radiatorn men har det för kallt eller för varmt hemma så ska du höra av dig till HSB felanmälan.