Portmeddelande april 2023

16 april 2023

 Årsstämma 10 maj

Vi vill påminna om årsstämman är den 10 maj 2023, klockan 19:00 i stora kyrksalen. Kallelsen för årsstämman och dagordningen ska nu finnas på alla portar, i alla entréer. Mer information kommer att delas ut till alla, inom kort.

Balkong – information om väderpåverkan

Det är flera boende som har vänt sig till oss och entreprenören med samma frågor och vi vill härmed informera om att balkongerna räknas som uterum. Det innebär att de är inte helt täta och kan till exempel leda till att det kommer in regn när det regnar ute. Betongen som ligger som grund (golv och tak) suger åt sig vatten, vilket kan leda till att golvet i utrymmet blir blöt eller fuktigt, efter exempelvis en regnig dag.

Andrahandsuthyrning

Tänk på att det krävs ett formellt godkännande från styrelsen innan en andrahandsuthyrning påbörjas, annars räknas det som en olovlig andrahandsuthyrning.

För att undvika en sådan situation bör ansökan om andrahandsupplåtelse ske minst 2 månader före andrahandsuthyrningen är tänkt att påbörjas.

Vi vill tacka dig boende..

som på eget initiativ tog skräpet som hade placerats utanför miljöhuset på Vibblabyvägen och åkte med det till återvinningscentralen. Tack!

Vi vill be återigen alla boende att inte kasta ställa skräp utanför miljöhusen eller ställa grovsopor i miljöhusen, och ta hand om vårt område.