Portmeddelande maj 2023

11 maj 2023

Gemensam ute fixardag

Nu när vintern lossat sitt grepp börjar det bli hög tid att röja och städa på vår gård. Därför organiserar vi en gemensam ute fixardag. På plats kommer vi tillsammans att lista upp vad vi ser behöver göras så att vi kan fördela vem som gör vad. Självklart bjuder vi alla som har hjälpt till på en lättare förtäring efter avslutad städning!

Dag: lördag den 27 maj
Tid: 11:00-14:00
Samlingsplats: Kvarnvägen 4, utanför föreningslokalen.

Vi hoppas att många har möjlighet att komma!

Container

Mellan den 27–28 maj kommer föreningen att ha två containrar på plats. En container kommer att finns vid miljöhuset på Vibblabyvägen och den andra containern kommer att stå vid gaveln på Kvarnvägen 22.

Farligt avfall får INTE kastas i någon av containrarna.
Exempel på farligt avfall: Bildäck, färg, olja, lösningsmedel, sprayburkar, batterier, lysrör/lågenergilampor, brandsläckare och elektriska apparater.

Stambyte och balkongrenovering

Hittills har båda projekten sagt att de ligger i fas och inte flaggat för att det ska finnas förseningar i projekten. Med det sagt så får vi förlita oss på deras tidsplaner som är framtagna vid början av projekten.

Tvättstugor

En påminnelse till alla som använder tvättstugorna läs igenom ordningsreglerna som finns uppsatta. Vi vill gärna bevara tvättstugorna rena.