Besök HSBs förvaltningsbutik

01 oktober 2014 I HSBs nyhetsbrev 30 september 2014 finns en inbjudan till premiär för den nya förvaltningsbutiken. Premiären äger rum den 7 oktober från kl 16.30 på Fleminggatan 41.

Anmälan kan göras på http://forvaltningsbutiken.se/. Där ska skrivas in kampanjkoden från utskicket för gratis förvaltningsrådgivning.

Så här skriver HSB i nyhetsbrevet:


Tycker du att det är svårt att köpa förvaltning?

Vi har just gjort det enklare! Snart öppnar HSB Stockholm Sveriges första förvaltningsbutik, där du kan se våra erbjudanden, prata förvaltning med oss och få kostnadsfri rådgivning.

Till vår butik har vi tagit fram tre paket med olika mycket förvaltning, som passar olika stora föreningar: lilla, lagom och stora paketet. Paketen är fulla med nyttiga tjänster och kan skräddarsys efter just er förenings behov.

Förvaltningsbutiken hittar du på förvaltningsbutiken.se, på vårt huvudkontor på Fleminggatan 41 och nära dig på utvalda lokalkontor. Öppettider och adresser finns på förvaltningsbutiken.se


Besök butiken först av alla! Välkommen på invigning!
Den 7 oktober med start klockan 16.30 inviger vi förvaltningsbutiken. I sann premiäranda bjuder vi på snittar och bubbel – och självklart rådgivning kring förvaltning! Du är varmt välkommen och får gärna anmäla och ta med dig en styrelselkollega också. Anmäl dig på förvaltningsbutiken.se