• Här får du en glimt av vad som gör Brf Nyckeln i Nacka till en unik bostadsrättsförening. Den viktigaste ingrediensen i Nyckeln är engagemanget hos alla de människor som genom åren skapat den särskilda atmosfär som präglar boendet i föreningen
    Här får du en glimt av vad som gör Brf Nyckeln i Nacka till en unik bostadsrättsförening. Den viktigaste ingrediensen i Nyckeln är engagemanget hos alla de människor som genom åren skapat den särskilda atmosfär som präglar boendet i föreningen
  • Statusuppdatering billaddare
    Statusuppdatering billaddare

Parkering på gården max 6 minuter

Apcoa parkering har börjat tillämpa max 6 minuters parkering på innegården. Vilket är bra för alla att känna till för att undvika onödiga böter.

Går du i renoveringstankar?

För dig med planer på att bygga om exempelvis kök, badrum eller göra ändringar på din uteplats eller balkong; se till att ta del av föreningens information om vad som gäller. Du kan bland annat behöva inkomma med ritningar och certifikat från entreprenörer för att styrelsen ska godkänna din ombyggnad.

Bredbandet uppdaterat

Fr.om 1 juni så har Brf Nyckeln uppdaterat bredbandsavtalet med Tele2 (fd. Comhem). Nu kan ni surfa till hastigheter upp till 250Mb/s som ingår i avgiften. Klicka på bilden för mer information.