Nytt i föreningen - Oktober 2022

21 oktober 2022

 

Tak
Föreningen har nu upphandlat och slutit avtal med en entreprenör som ska renovera våra tak. Arbetet ska komma igång under november månad och kommer att pågå under vintern och våren. Mer information kommer i ett separat utskick. 

 

Fönster
Som styrelsen har flaggat för tidigare har det ekonomiska läget förändrats för vårt fönsterprojekt. Skicket på våra fönster varierar stort. En ny översyn vi företagit oss efter sommaren visar på skicket på många fönster är bra. Därför är det svårt att rättfärdiga ett byte av alla. Utan vi vill därför förorda riktade insatser där det finns behov. Eftersom årsstämman har tagit beslut om att fönster ska bytas kommer vi att kalla till en extra insatt stämma för att föreslå ett byte av riktning. 

 

Stämma
Den 22 november klockan 18.00 kommer en extra stämma att hållas. Mer information och en formell kallelse kommer närmare mötet.  

 

Valberedningen
Till stämman önskar valberedningen få in nomineringar, förslag på någon person ni tror skulle göra nytta i vår styrelse. Personen måste vara tillfrågad och ha tackat ja till att bli nominerad. Det går också bra att anmäla eget intresse.

 Valberedningen består av Pia Lisell i 116, Ziad Abu-Ali i 108 och Helve Jaguu i 112. 

 Kontakta Pia som är sammankallande på pialiselllundgren@gmail.com, alt telefon 073 50 39 965. Det går också att lämna en nominering i brevlådan vid vice värdens expedition. 

 

Nedskräpning
Senaste tiden har fler grannar reagerat på att det skräpas ned en del på området. Det rör både cigarettfimpar och annat. Vi vill be alla grannar tänka sig för med detta. Det medför en kostnad för föreningen att städa upp likväl som för allas trevnad.

 

Styrelsen
BRF Offergärden