Nytt om takrenovering

02 november 2022 Arbetet med att renovera föreningens tak kommer att påbörjas vecka 46. Arbetet kommer att utföras av företaget Arena tak. 

 

Taken kommer att renoveras på ett hus i taget. Vi börjar med det hus som historiskt haft mest problem med läckor, 110-112. Ett tak kommer att renoveras på denna sida om årskiftet. Efter ett uppehåll under den kallaste perioden tar arbetet vid med att renovera de andra två taken under våren 2023. Alla tak planeras vara färdigställda före sommaren 2023. 

 

Som boende i husen kan vi komma att höra ljud från taken samt att entreprenören kommer att ha tillgång till hiss och trapphus för att transportera sig upp i huset. Vi har också valt att upplåta delar av föreningslokalen till entreprenören.

 

I vår utemiljö kommer vi främst märka av renoveringarna vid de tillfällen då material ska lyftas upp och ner från taken. Det kommer att ske med en mobil lyftkran som under någon timmes tid åt gången kommer att stå placerad nära huskropparna. 

 

All kommunikation om projektet går via styrelsen och vice värden. Vi ber därför er medlemmar om att vända er till oss med eventuella frågor och funderingar. 

En bild över taket på hus 110-112