Snart drar vi igång det digitala låssystemet!

28 april 2019 Sedan en tid tillbaka har styrelsen arbetat med ett nytt låssystem till våra fastigheter, för såväl ett säkrare och smidigare system för våra medlemmar. Nedan följer vad som kommer att ske härnäst.

Tidplan

13 maj: Utbildningstillfälle

För dig som vill lära dig mer om det nya systemet och hur du kan använda det erbjuds ett utbildningstillfälle av Exista för medlemmar på Brf Rondellen. Datum och tid: 13/5, kl. 18.00, Plats: Folkets hus, Kallhäll 

20 maj: Vi låser portarna dygnet runt

Från den 20/5 behöver du ha med din nya nyckel och använda den mot dosan utanför porten. Från detta datum planeras det att du kan boka tvättstugorna via webben eller informationstavlorna. Då kommer det gamla bokningssystemet tas bort. NYHET: Nya tider för tvättstugan kommer gälla med start kl. 06.00 och slut kl. 22.00 med 3–4 timmars skift. 

3 juni: Låscylindrar byts ut 

Samtliga låscylindrar i gemensamma utrymmen byts ut med start den 3/6. Detta innebär att du behöver ha din nya nyckel i dessa områden. 

Övrig information

Inte hämtat din nyckel än? 

För dig som inte hämtat dina nycklar erbjuds ett sista tillfälle. Datum och tid för tillfället finns på informationslappen som kommer i din brevlåda. 

Digitala verktyg

I infobladen från nyckelutlämningen finns information om hur du digitalt öppnar porten för besökare samt bokar tvättstugan via webben. OBS: Inloggningsuppgifter till appen och webbadress för bokning av tvättstugan kommer i din brevlåda innan start. 

Informationstavlan i porten

Via informationstavlan kommer du som medlem kunna boka tvättstugan samt läsa relevant information. Boenderegistret för varje port har hämtats från HSB. Om något inte stämmer, kontakta styrelsen via mail: brf.rondellen@hotmail.com.

Läs mer om projektet och vad det innefattar

Se vår tidigare nyhet med viktig information om de förändringar som kommer att ske. 
KLICKA HÄR för att läsa mer. 

Informationstavla

Bild hämtad från RCO.se

ILoq nyckel

Bild hämtad från iLoq.se

Passerdosa utanför porten

Bild hämtad från RCO.se