Ny förvaltare av vårt Garage

14 december 2022 HSB Sjöresan har tillsammans med övriga medlemmar i garagesamfälligheten (Brf Hamnkranen, Dolce Vita och Fabege ) tecknat avtal med Parkit.

Från den 1:a januari 2023 byter vi förvaltare av garaget från HSB till Parkit (www.parkit.se). Under hösten har vi i garagesamfälligheten gjort en upphandling och valet föll på Parkit efter utvärdering av 5 olika företag. 

Parkit tar kontakt med alla som har garageplats idag för instruktioner till appar mm som behövs. Alla som står i kö idag kommer att flyttas över till en kö hos Parkit med samma köordning som tidigare.

Debitering av avgifter kommer framöver från Parkit och med oförändrad avgift. För er som har elplatser kommer vi under vintern/våren gå över till att debitera laddning per kWh plus en fast avgift (den fasta avgiften blir lägre än de 500 kr/månad inkl, el som vi har idag), separat info om detta kommer senare.

Om du inte fått information de senaste dagarna ber vi er ta kontakt med Parkit, kanske saknas det mejladress eller telefonnummer, öppna