Stökiga "element" i området

13 februari 2020 Vandalisering av fastigheter och respektlöshet mot våra boende vill vi inte ha.

Angående den senaste tidens störningar i området.

Som flera uppmärksammat har det under en längre tid rört sig ett gäng med tonåringar i området som ställt till med en del oreda. Därför vill styrelsen nu uppmana boende att bli mer synliga i området. 

Dels kommer vi i styrelsen ta vändor i området under kvällarna, men vi vill gärna att ni boende också engagerar er och tar en vända när ni har möjlighet. Ju mer vi syns, desto större chans är det att dessa ungdomar tröttnar och slutar hänga här. När vi gör stora satsningar på att rusta upp vårt område vill inte se det förstört av utomstående så därför är det dags att vi tar tag i detta nu. Vandalisering är inte OK, och ingen ska känna sig otrygg eller respektlöst behandlad i vårt område.

Gå gärna i grupp och prata ihop er med de grannar ni känner eller leta upp nya i gruppen och kanske få en ny bekanskap på köpet. Ni som är nattugglor får gärna ta en titt utåt sent på kvällarna/nätterna.

Ser ni något men är osäkra på hur ni ska agera; skriv ett inlägg på Facebook-gruppen eller maila info@skarpohojden.se. Rör det sig om pågående skadegörelse, ring polisen.

Mvh
/Styrelsen