Information från styrelsen 2020-12-18

18 december 2020 Inför jul och helger kommer här lite information från styrelsen. God Jul och Gott Nytt År!

 Hej grannar!                                                                     2020-12-17

Det lackar mot jul och snart är året slut! Här kommer lite information från styrelsen.

Garagerenovering

Nu ser vi slutet på garagerenoveringen och planen är att alla ska få flytta tillbaka till sina platser till nyårshelgen. Positivt!

Laddplatser för elbilar

Under första kvartalet 2021 kommer 8 laddplatser för elbilar att installeras i det övre garaget. En sådan plats kommer att kosta omkring 200 kr/mån mer än en vanlig garageplats. Debitering för förbrukad el kommer att skötas av ett externt företag. Installationen kan lätt byggas ut till att omfatta flera platser. Är du intresserad av att hyra en av laddplatserna, hör av dig till styrelsen med e-post eller per telefon. Detaljerad information om pris för förbrukad el m.m. kommer att lämnas i början av nästa år.

Brandrisk

I denna ovanligt mörka tid tänds många ljus. Glöm inte släcka levande ljus när ni går ut ur ett rum! En brand kan snabbt ta fart och sprida sig. Det är av samma anledning viktigt att aldrig förvara något brännbart såsom barnvagnar, mattor eller liknande i trapphuset.

Sophantering

Under julhelgerna fylls kärlen i grovsoprummet snabbt, det är därför viktigt att alla följer de regler som finns uppsatta! Särskilt viktigt att platta till det som läggs i för att så mycket som möjligt ska få plats. Gäller i synnerhet wellpapp och kartonger.

Glaskärlen blir ofta överfulla vid storhelger, notera att det är absolut förbjudet att lämna glas utanför återvinningskärlen! Nyhet - vi får ytterligare ett mindre kärl för färgat glas.

Glöm inte att vi har hämtning av matavfall. Det slängs väldigt mycket matavfall i hushållssoporna.

Observera att vi inte har hämtning av miljöfarligt avfall. Mobila miljöstationen stannar regelbundet på Fleminggatan 70. För turlista se:

https://www.stockholmvattenochavfall.se/mobila?expand=kungsholmen

Cykelrummet vid 25:an

Vi avser att undersöka möjligheten att få in fler cyklar i 25:ans cykelrum – hör av dig till styrelsen om du har något tips. Vi är tacksamma om de som inte använder sina cyklar under vinterhalvåret leder ner dem i det stora cykelrummet en trappa ner i 21:an.

Kalla element

Den som har problem med kalla element kan prova att lufta elementen genom att öppna luftnings-ventilen och släppa ut överflödig luft (glöm inte att ha en bunke eller handduk redo).

Med önskan om en harmonisk och fröjdefull jul!

Styrelsen