Nya lås till ytterportarna och till grinden mot Alströmergatan, m.m.

28 januari 2016

De nuvarande kodlåsen till ytterportarna och till grinden mot Alströmergatan kommer inom kort att bytas mot nya elektroniska lås med nyckelbricka. I samband med det kommer låscylindrarna i portarna och grinden att bytas mot nya cylindrar med bara ett fåtal nycklar för nödsituationer. De elektroniska låsen kommer att ha försörjning med nödström så att de fungerar även under tillfälliga elavbrott.

Vidare kommer låset till grinden mot Alströmergatan att kompletteras med en porttelefon för besökare till Musikerförbundet så att grinden kommer att kunna hållas låst även under dagtid.

Närmare information om låsbytet och om byte av portnycklar mot nyckelbrickor kommer att delas ut till alla berörda innan bytet genomförs.

Golv och väggar i källarkorridorer och cykelrum m.m. kommer i enlighet med underhållsplanen att målas om under våren-försommaren. I samband med det kommer även viss bättringsmålning att utföras i garaget, bl.a. målning av biltvätten som då kommer att stängas under en-två veckor.

Anbud på byggande av en ny tvättstuga har kommit in från fyra tillfrågade entreprenörer. Anbuden kommer att granskas och utvärderas i samarbete med HSB Konsult. Projektet bedöms för närvarande, i enlighet med föreningsstämmans krav, kunna genomföras utan höjning av avgifterna.