Extra Svetsarblad

07 mars 2023

Det här är en special version av Svetsarbladet om oss som bor på Svetsarvägen och om hur vi alla kan hjälpa till att driva föreningen framåt.

Svetsaren är en ekonomisk förening och en relativt stor förening med 296 lägenheter som innebär mycket arbete med att styra och underhålla den. Vi har en lag att hålla oss till "Bostadsrättslagen" sen är det stadgarna som styr mer lokalt och de är framtagna av HSB som vi anlitar för många tjänster bland annat felrapportering och ekonomi. Man kan säga att Svetsaren är som ett företag med många olika delar och behov.

Anledningen till specialutgåvan av Svetsarbladet är att föreningen ibland behöver hjälp med olika sakfrågor under en kortare tid.
Har du någon specialkompetens och kan du tänka dig att hjälpa till någon gång. Det är inget bindande på något sätt utan se det mer som ett inhopp vid behov. Alla kompetenser räknas och man behöver inte vara specialist utan kanske lite allt i allo istället.
Lägg en lapp i vår brevlåda på styrelsedörren, bredvid port 11, med kontaktuppgifter och förslag på vad du kan hjälpa till med. E-post går också fint till brf.svetsaren@hotmail.com.

Tänkbara tjänster som kan behövas är inom avfall, energi, el, offerter, undersökningar, ekonomi, administration, IT, organisation, planera möten, organisera fika med mera. Det dyker alltid upp nya behov så allt är av intresse.««««

Nästa medlemsmöte blir årsstämman i maj och då är det även val av styrelse, valberedning samt revisorer som ska guida föreningen i den annorlunda tid vi lever i nu.
Tips på nya ledamöter kan också lämnas till styrelsen som vi då vidaresänder till Valberedningen.

Tack för er medverkan / Styrelsen år 2023


Till nyhetslistan