Radiatorer och hanteringen vecka 4 och 5

16 januari 2024 Det är dags att fixa allt som inte kunde nås i höstas: Aviseringar i brevlådor för alla berörda lägenheter är på gång. Du som har fått klart elementen redan, men ändå får en avisering så beror det på att någon i din lägenhetsrad inte var tillgänglig förra gången så nu måste man stänga av vattnet och sedan lufta allt igen. Du behöver förstås inte flytta på möblerna igen vilket alla som får det gjort för första gången nu måste göra. Även ett erbjudande är med om element till badrum för de som inte har något där eller vill byta ut sin handdukstork.

Du kan läsa dokumentet i sin helehet om du går längre ner på sidan och öppnar filen (klicka på *hämta'.
Här kopierar vi in texten, men då kommer inte färger eller uppdelningar med.

Slutspurten på bytet av radiatorventilerna

Till er som inte fick era element genomgångna och försedda med nya ventiler kommer Indoor att göra det i en andra vända nu. Arbetet startar vecka 4 i port 23 och sedan arbetar entreprenören sig ner mot port 3. Alla berörda får en avisering i brevlådan cirka en vecka innan med en bricka till nyckeln. Det är mycket viktigt att ni följer instruktionerna särskilt ifall du inte kan vara närvarande under arbetet. Alla lägenheter behöver få sina ventiler utbytta för att injusteringen av värmen ska vara lyckad! Om en lägenhet ska åtgärdas i din port så kommer alla element i samma stam (lägenheterna i samma storlek ovan och under dig) behöva tömmas och sedan luftas. Därför påverkas flera lägenheter. Ni behöver dock inte flytta undan några möbler.

Till er som inte har element i badrum eller har en handdukstork idag: Indoor tog emot ett stort antal klagomål på kalla badrum och kunde konstatera att vissa lägenheter antingen saknade radiator helt eller hade en handdukstork installerad. Problemet med handdukstorkar är att de kan vara underdimensionerade och därmed inte värma upp rummet tillräckligt. Dessutom varierar det hur de är påkopplade på stammen vilket kan leda till ett dåligt värmeflöde. Detta är vanligast i lägenheter med elburen golvvärme. Du kan du få din handdukstork utbytt mot ett riktigt element (eller få ett nytt insatt om du inte har något) med nya ventiler som passar till rören till en mycket rimlig kostnad. Pris inklusive moms är 6 900 kr. Kontakta styrelsen för mer information och villkor