• Välkommen till Brf Terrassen. Använd den nya hemsidan www.brfterrassen.com ! Denna sida uppdateras inte längre.

  • Välkommen till Brf Terrassen. Använd den nya hemsidan www.brfterrassen.com ! Denna sida uppdateras inte längre.

FELANMÄLAN

Från och med 1 januari 2017 anlitar Brf Terrassen Renew Service AB för sin fastighetsservice. Här kan du direkt få information om rutinerna vid felanmälan.

Större pågående arbeten

Större pågående arbeten. Våren 2023:

De terrasser som har problem med avrinning och som ej blev åtgärdade i höstas kommer att fixas så fort vädret tillåter. I tvättstugorna räknar vi med att byta ut tre torktumlare och ett torkskåp till bättre och energisnålare modeller. Mer info kommer senare. Återstående lysrör kommer att byta succesivt mot energisnåla LED-lampor. Lysrör kommer att försvinna från marknaden under året. En grupp har tillsats för att utreda hur vi skall göra med vårt kommande stambyte/stamrenovering. Mer info kommer löpande på hemsidan. Stomrenoveringarna påbörjades våren 2022. Garaget i hus 6 visade sig vara i sämre skick än väntat. Detta kommer att fördröja arbetet. Mer information samt bilder publiceras fortlöpande på denna sida.

extraordinära händelser

Vid strömavbrott. Vad gäller?

Regeringen har tidigare varnat för att tillfälliga strömavbrott kan uppstå i vinter. Bedömningen nu (februari 2022) är att risken är liten. I vår förening finns batteribackuper till samtliga portar i entréerna. Dessa skall hålla igång funktionen för våra taggar i ca 8 timmar. Klicka för att läsa mer.