Stamspolning i hela fastigheten

03 juni 2020 Under vecka 26 och 27 kommer GR-avloppsrensning att utföra en stamspolning i kök och badrum i våra fastigheter. Styrelsen har tyvärr behövt besluta att genomföra en stamspolning då många boende har fått stora och återkommande problem med stopp och översvämningar.

Vi förstår att det kan kännas olustigt i och med den situation vi befinner oss i med pandemin men styrelsen jobbar hårt för att kunna göra detta på ett så säkert och smidigt sätt som möjligt. 

Mer detaljerad information om stamspolningen i just din fastighet kommer att anslås av GR-fastigheter ca en vecka innan planerad stamspolning i alla portar. Där kommer även finnas information om regler och förhållningssätt utifrån Covid-19. Informationen kommer även att komma upp här på hemsidan.

- En stamspolning kräver tillgång till lägenheten och möjlgheten finns att lämna nyckeln i föreningens brevlåda i port 16 om du önskar att inte vara hemma när spolningen sker. Ett annat alternativ är att du befinner dig i ett annat rum i lägenheten under tiden för spolningen.

- Spolningen tar ca 10 min och det är viktigt att du har plockat ur köksskåpet innan så att stammen blir lätttillgänglig. 

Vid funderingar går det bra att kontakta Nytorget Fastigheter. 
08-640 08 00 eller info@nytorget.se 

Tack för er förståelse i denna krävande tid!
Styrelsen