Minnesanteckningar från medlemsmöte 2021-09-29

04 oktober 2021

Minnesanteckningar från medlemsötet 2021-09-29.

Föreningen BRF Vårsådden har genomfört ett medlemsmöte. På mötet berättade styrelsen om följande pågående projekt:

1.      Fönsterbyte. Den från styrelsen fristående fönstergruppen sammanfattade sitt arbete. Föreningens ordförande gav en kortfattad bild av vad som kommer hända framöver.

2.      Parkering. För att få rättvisa och likvärdiga parkeringsvillkor kommer samtliga parkerings- och garageinnehavare sägas upp. Nya avtal kommer erbjudas var och en som har en plats. Parkeringsavgifterna kommer höjas, styrelsen återkommer med exakta belopp. Berörda kommer kontaktas per brev.

3.      Laddstolpar. Det pågår ett arbete för att lägga till ladd-stolpe till vissa parkeringsplatser. Vissa parkeringsplatser kommer tas i anspråk för laddstolpar (se punkt 2). Kontakta styrelsen om du är intresserad av en parkeringsplats med laddstolpe!

4.      Solceller. Styrelsen undersöker möjligheterna att installera solceller på tak.

5.      Radon. Vissa av föreningens lägenheter kommer radonmätas. Information kommer delges berörda lägenheter.

6.      Städning. Den 31 mars 2021 går avtalet med nuvarande entreprenör ut. Styrelsen har haft platsmöte med ett antal nya entreprenörer och väntar på offert från flera av dem.

7.      Bredband. Föreningen har fått ett erbjudande om gruppanslutning hos Telenor om 99 kr/mån. Vi väntar fortfarande på offert från Tele2.

8.      Matavfall. Du kan nu sortera ditt matavfall i föreningens fyra stationer som finns utplacerade på Fjugestagränd 11, Stjärnsundsgatan 13, Gällerstagränd 1 samt Glanshammarsgatan 93. Material och instruktion för att du ska kunna samla in matavfall på rätt sätt kommer placeras ut i föreningens mangelrum som ligger i anslutning till tvättstugan. Tänk på att inte slänga något annat i matavfalls-stationen.

Styrelsen vill tacka för att så många dök upp och för den vänliga och konstruktiva anda som rådde på mötet. Ett särskilt tack till de medlemmar ur pensionärsföreningen som gjorde i ordning fika och kokade kaffe.

//Styrelsen BRF Vårsådden