Nyhetsbrev 2021-06-25

28 juni 2021

Hej alla medlemmar!

Ni har säkert sett att styrelsebladet i våra portar har uppdaterats med nya namn. Jätteroligt att vi är några nya i styrelsen och lika kul att vi fortfarande får behålla styrelsemedlemmar från förra året. Vi ser fram emot att ta oss an arbetet och uppdrag som vi fått förtroende för, tack till er som röstade.

Här kommer lite information:

Tak

JWP AB kommer att from måndag 28 juni att börja ett takprojekt som kommer att löpa över sommaren, vi siktar på att vara färdiga kring 30 augusti.

I detta takprojekt ingår:

Montering av skyddsräcken vid takluckor, snörasskydd över entré samt gångstråk. Det kommer även att sättas plåt runt våra skorstenar. Till viss del kommer mark där pågående arbete ske avspärras som en säkerhetsåtgärd. Det ska inte innebära några övriga störningsmoment så som höga ljud.

Om ni har frågor eller funderingar, är det bara att ni kontaktar oss i styrelsen styrelsen@varsadden.se

Vatten/Avloppsledningar VVC-ledningar

Våra vatten-avlopp-VVC ledningar har många år på nacken och vi tittat nu på att byta ut dessa ganska omgående då vi ser att detta kan skapa stora problem inom en snar framtid om inget görs. Mer information om när var och hur kommer. 

Digitala anslagstavlor – Tvättstugebokning

Under årsstämman fanns det en motion om digitala anslagstavlor och tvättstugebokningar. Vi vill bara informera er om att vi utreder frågan och kommer att återkomma med mer info i höst.

Plaskpool/Pool

Pool på föreningens mark är absolut förbjudet. Om du har en plaskpool/pool, vilket du får ha men på din uteplats är Du ansvarig för att ingen kommer till skada. Glöm inte att tömma poolen varje dag så vi inte är med om någon olycka.

Påminner om:

·         Inspektionen/Besiktning av uteplatserna är uppskjuten och kommer istället att ske v 26–27. Vi hänvisar till regler som gäller för era uteplatser till vår hemsida under ”Regler för uteplats på baksida” där en av reglerna är att era prylar, så som grillar, leksaker, stolar och bord etc är placerade på er uteplats inte runt omkring. 

·         Trapphus/Källare, vi får inte ställa någonting i gångarna i källaren.

·          

Vi kommer nu att ta lite sommarledig och expeditionen kommer vara stäng hela juli, sista dagen vi har öppet är 30 juni och vi är tillbaka igen som vanligt from onsdag 4 augusti 18:00-19:00.

Därmed önskar vi er alla en                        GLAD SOMMAR!                   

Hälsningar från Styrelsen Brf Vårsådden