Nyhetsbrev januari 2022

17 januari 2022

Medlemsinformation från styrelsen

 

Styrelsen har haft sitt första möte för året och vill informera om vad som är på gång i föreningen.

Din nyckel kommer sluta fungera

Under februari månad kommer samtliga portlås att sluta fungera med vanlig portnyckel. Endas bricka kommer användas för att komma in i porten. Om du inte hämtat din bricka kan du hämta den på föreningens expedition på anslagna tider. Spara din portnyckel för att använda den till cykelrum etc.

Medlemsmöte 15 och 16 mars

Den 15:e och 16:e mars klockan 19:00 bjuder styrelsen in till medlemsmöte. Medlemsmöten är inte beslutande utan är en möjlighet för dig som medlem att få information från styrelsen om pågående projekt och lämna feedback på dessa. Några aktuella punkter är: fönsterrenovering, bredband/tv, parkering, laddstolpar, omvandla lokaler till lägenheter, ny städentreprenör, bastu, beskärning av träd, radonmätning m.m. Hör av dig till styrelsen om det är någon särskild fråga du vill lyfta. Vi kommer även att lämna utrymme för valberedningen att presentera sig.

Matavfall

Föreningens matavfallsinsamling är en succé! Trycket på insamlingen har varit så stort att föreningen nu utökar antalet insamlingsstationer. De nya stationerna kommer finnas på Stjärnsundsgatan 3 (i soprum), Fjugestagränd 2-4 och Fjugestagränd 19. Om du inte redan har ett matavfalls-kit så hittar du det i mangelrummet i din tvättstuga.

Information i korthet

·      Reparation av bastun har påbörjats men den är fortsatt avstängd.

·      Föreningslokalen är under rådande restriktioner möjlig att boka.

·      Datum för årsmöte är 18 maj, sista dag för motioner är 31 mars.

Med vänlig hälsning
/Styrelsen BRF VÅRSÅDDEN