Grillning, nedskräpning, bilkörning och parkering på innegården

11 september 2017

En härlig sommar med fint väder har vi haft, dock bör vi ta hänsyn till varandra när det gäller bl.a. användning av engångsgrillar som bränt bänkbord och som slängts i soptunna trots att dessa inte varit helt släckta. Vidare förekommit grillning på balkonger och med uppflammande eld och rök som orsakar oro och störningar för grannar. Använd gärna grillplatserna även vid användning utav engångsgrillar för att undvika kostnader på nya bänkbord och för att undvika brand i soptunnor.

Nedskräpning i källargångar och runt grovsophuset t.ex. dumpade spisar och soffgrupper har även uppmärksammats. Låt oss försöka göra detta till en så trevlig miljö som möjligt då det uppskattas stort utav de boende i området. Nedskräpningen medför ökat merarbete och merkostnader för att bortforsla och betala för sophantering.

Ytterligare ett problem har uppstått vad gäller bilkörningar i respektive parkering av bilar på innegården. Var gärna uppmärksamma på att barn springer runt på innegården och att gården inte är till för rundkörningar. Föreningen kommer att vidta åtgärder för att begränsa framkomligheten av bilar.