Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stort tack för alla bidrag

23 december 2016 Nu har 73 insamlade klappar lämnats till Stadsmissionens Unga Station, efter en knappt två veckor lång insamling. HSB Stockholm skänker motsvarande summa till Unga Stations verksamhet. Stort tack till alla er som bidrog!

I över tio år har Stadsmissionens Projekt Hundralappen samlat in julklappar till utsatta unga och deras familjer. Under en två veckor lång insamling under granen på HSBs huvudkontor på Fleminggatan i Stockholm uppmuntrades anställda, medlemmar och kunder att bidra med Lego eller presentkort till ett värde av 100 kronor styck. I veckan avlämnades klapparna till Unga Station. De kommer att delas ut under deras julfest.

HSB Stockholm kommer att matcha värdet av de insamlade klapparna och skänka motsvarande summa till Unga Stations verksamhet.